torstai 8. lokakuuta 2015

Little New York - Mexikolainen buffet

Little New York sijaitsee Oulun keskustassa Kauppurienkatu 26-28:ssa. Nimi Little New York ja paikan ulkoasu eivät ihan heti kerro mistä on kyse mutta sisään mennessä paljastuu, että ravintola tarjoilee aivan kohtuullista mexikolaista buffetia. Alla tarkemmin kokemuksistani Ravintola Little New Yorkissa.

Ruoka, 9
Little New Yorkin mexikolainen buffet on varsin kohtuuhintainen. Ainakin päiväsaikaan lounaille sen hinta on 9,90€. Hintaansa nähden valikoima on hyvä. Buffet sisältää runsaan salaattivalikoiman, lämpimiä ruokia sekä erilaisia mexikolaiseen buffetiin sopivia kääreitä.  Voit siis koota annoksesi tortillaan, tacoon tai syödä ihan muuten vaan. Ruokajuomat, leivät ja jälkiruokakahvi kuuluvat myös hintaan.

Olen vieraillut Little New Yorkissa ajankohtina, jotka ovat olleet buffetin pidon kannalta haastavia eli hiljaisina päivinä ja lähellä sulkemisaikaa ja silti buffetin kaikki ruuat ovat olleet yllättävänkin tuoreita. Siitä kiitos ravintolalle. Mistään gourmetista tässä paikassa ei ole kyse mutta omassa kategoriassaan (mättölounaspaikka) ruoka on erittäin hyvää.

Palvelu, 9
Ystävällistä, maanläheistä ja konstailematonta.

Viihtyisyys, 8
Ravintola on sisustukseltaan aika karu. Ei sillä lailla trendikkäästi tarkoituksellisesti karuksi sisustettu vaan silleen kun on miettimättä kasattu vaan pöytiä tyhjään ravintolatilaan ja ripusteltu jotain seinille. Ravintolan tilat ovat sinänsä ihan ok kunnossa mutta jotenkin paikassa tuli sellainen fiilis, että ihan pikkurahalla ja aikaa panostamalla tuosta saisi niin paljon paremman. Jos ravintolaan käyttäisi viikonlopun täydelliseen perussiivoukseen, pintamaalaukseen, ja joku sisustamisesta ymmärtävä sisustaisi sitä pienellä budjetilla, siitä saisi varmasti paljon tunnelmallisemman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti