keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tomo Sushibar Oulu arvostelu - Pieni ja toimiva

Tomo Sushibar löytyy Oulun keskustan Stockmannin 4 kerroksesta. Tomo Sushibar voisi olla tilavampikin mutta ilmeisesti tavaratalosijainti rajoittaa paikan kokoa.
 
 
 

Ruoka 8
Japanilaisissa sushiravintoloissa paljon asioineet saanevat Oulun Tomo Sushibarista varsin hyvän kuvan jos sanon, että sen valikoimaan kuuluvat kalasusheista ne tavallisimmat perussushit ja kasvissusheissa valikoima on ehkä hieman monia peruspaikkoja laajempi. Olen vieraillut Tomo Sushibarissa osa susheista on tehty etukäteen valmiiksi ja osaa tehdään tilauksen mukaan. Laatu oli keskinkertaisuuden parempaa päätä. Tavarataloravintoloiden kategoriassa kuitenkin parempaa kastia.

Palvelu 7+
Tomo Sushibarin palvelu on ollut varsin ilotonta ja eleetöntä mutta toimivaa peruspalvelua. Sen pisteitä vielä hieman laskee se kerta kun lähellä sulkemisaikaa menin Tomo Sushibariin syömään ja tilausta sanoessani tarjoilija ehdotti minulle toista annosta, koska niitä heillä olisi sopivasti valmiina. Ymmärrän kyllä, että he halauavat myydä valmiiksi tehdyt asiakkaille loppuun mutta tyylikästä se ei ollut.

Viihtyisyys 8
Tavaratalosijainti asettaa paikalle selvästi melkoiset rajoitteet mutta ne huomioiden paikka on aivan siisti ja mukava. Tilaa ei ole liikaa.

1 kommentti:

  1. Tomo Sushibar on sitten tuon kuvan ottamisen muuttanut parempiin ja isompiin tiloihin Stockmannin yläkerrassa. Lisääntyneet asiakaspaikat tulivat varmasti tarpeeseen.

    VastaaPoista